Davis, a Nite Force DJ New Yorkban fog fellépni
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Davis, a Nite Force DJ New Yorkban fog fellépni

Davis, a Nite Force DJ New Yorkban fog fellépni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A New York-i Pachában fog játszani a Rise FM DJ csapat legfiatalabb tagja! 


Rendezvénynaptár
Az előző hétvégén debütáló Nite Force DJ csapat egyik tagja, Davis a New York-i Pacha klubtól kapott meghívást egy vendégszereplés erejéig. A Rise FM jóvoltából a Pacha klub vezetőségének volt alkalma a DJ alkotásait meghallgatni, amelyek olyannyira megtetszettek nekik, hogy másnap megérkezett a meghívólevél a fellépéssel kapcsolatban.

A Nite Rise elnevezésű önnáló produkció, minden nap szerepeltet világhírű producereket, DJ-ket műsorában, illetve több külföldi rádió show is rendszeresen bejelentkezik a rádió hullámhosszán. Legutóbb Roger Sanchez ajánlotta fel műsorát közvetítésre.


A Rise FM egyre nagyobb elismerttségre tesz szert külföldön is, amelynek köszönhetően már a New York-i Pacha klubbal is kapcsolatban áll. A Nite Force lemezlovasok alkotásait meghallgatva, a klub vezetői ki is választották Davist egy kiemelkedő eseményen való fellépésre. A méltán híres klubban ma David Guetta lép fel, pénteken pedig, Davis képviseli Magyarország színeit a "Toolroom Knights NYC" éjszakák egy éves születésnapi ünnepségén.

Davis már 5 éves korában is vonzódott a zenéhez, ekkor elkezdett zongorázni, ezért is válhatott a rendkívül karizmatikus egyéniségből, egy kiváló DJ. A Nite Force tagjaként sem hazudtolja meg önmagát, hiszen ő a csapat legfiatalabb lemezlovasa, akinek tehetségét már New Yorkban is elismerik.

2089 kilóméterrel távolabb, márciusban, egy másik Nite Force DJ tehetség, Nikola is képviseltetni fogja magát egy nagyszabású rendezvényen.
 
 
[ 1497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x