Vásáry André külső alapján ismerkedik!
Címlap / Showbiznisz / Vásáry André külső alapján ismerkedik!

Vásáry André külső alapján ismerkedik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Vásáry Andrénak, a Csillag Születik különleges hangú énekesének nehezére esik a csajozás. Már kezdi azt hinni, hogy soha nem talál párt magának. Pedig nyitott szemmel jár mindenfelé, mégis elkerüli a szerencse. Bevallása szerint számára fontosak a belső értékek, ugyanakkor nála igenis a külső dönt. 

 

André életében semmi változás nem történt a Csillag Születik óta és - mint mondja - már kezdi azt hinni, hogy ebben az életben nem is fog összejönni. "Vannak ilyen lehetőségek vagy bepróbálkozások, de szerintem ez akkor működik, ha kölcsönös. Tehát ha valaki neked is tetszik és te is bejössz, szerintem ez csak így tud működni. Én egyébként erről híres vagyok, hogy nem veszem észre a jeleket, de most már annyira nyitott szemmel próbálok járni, hogy már így sem veszem észre" - mutatta a tabutv.hu riporterének az énekes.

"Én már abból kinőttem, hogy sztereotípiáim legyenek, hogy ilyen legyen, olyan legyen, ilyen magas, olyan súly, ilyen szem, olyan haj. Szerintem ezzel a legtöbbünk így van, hogy meglátod az illetőt és akkor valami kölcsönös szimpátia vagy szikra legyen. Persze először a külső dönt, mivel rögtön nem beszélsz az illetővel, ezért nem lehet azt mondani, hogy a belső értékek. Igenis először a külső dönt, hogy na most akkor mi újság, és utána, ha egy hullámhosszon vagyunk, akkor biztos elindulhat valami" - osztotta meg gondolatait a tabutv.hu sztárvideójában a kiscsillag.
 
 
[ 4064 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x