Puskás Petit megkergette egy tini lány anyukája!
Címlap / Showbiznisz / Puskás Petit megkergette egy tini lány anyukája!

Puskás Petit megkergette egy tini lány anyukája!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Puskás Peti énekes, sorozatszereplő és sok más hivatása mellett, színházazik is. Legújabb szerepe szerint ő lesz Scooby-Doo hebehurgya partnere, Bozont. Peti úgy érzi, nem hasonlít a megformálandó figurára, hiszen nem annyira beszari, mint a rajzfilmbeli fiú. Ugyanakkor mégis menekülnie kellett az egyik koncertjén egy anyuka elől. 

"Scooby-Doo-ról és partneréről azt tudom, hogy Scooby-Doo barna és nagyon nagy orra van, és nagyon fél mindentől. Hát a haverja meg egy furcsa fazon. A hippi korszakban egy ilyen alakot megrajzolni azért szerintem bátorság volt. Ma már egy félős kis hebehurgya ember, remélem illik rám a szerep. Remélem, azért nem vagyok olyan beszari, mint ő, és azért jobb benyomást keltek az emberekben, mint Bozont. Aki azért, valljuk be, ha hazavinné valami csaj a Bozontot, hogy bemutassa a szüleinek, hát nem biztos, hogy osztatlan sikert aratna. Úgyhogy remélem, azért ennél jobban állok" - osztotta meg érzéseit a közelgő darabbal és a megformálandó figurával kapcsolatban a tabutv.hu sztárvideójában az előadóművész.

"Valentin napon az egyik fellépésemen történt. Amúgy leszoktam menni a nézőkhöz, meg elég közvetlen szoktam lenni, és hát szeretem azt, amikor érzem, hogy együtt van nemcsak az emberiség, de azok az emberek is, akik ott vannak a fellépésemen. Én azt is szeretem, amikor látom, hogy táncolnak az emberek, akkor lemegyek és ölelkezve táncolok idegen emberekkel" - vallotta be a fiatal énekes-színész, de leszögezte, hogy ráugrani az emberekre nem szokott. "Olyan még nem volt, de remélem, egyszer az is eljön. Azt még nem mertem. Főleg azért, mert nyílván nem harminc éves, jó kiállású rockerek járnak a koncertjeimre általában. Úgyhogy kicsit más korosztály és az nem biztos, hogy díjazná, hogy ha beleugranék az arcukba."

"Az a hölgy, aki ott volt, hát nem is tudom, én lejöttem énekeltem és akkor láttam, hogy a hölgy annyira nem díjazza a dolgot. Mentem az emberek felé és akkor énekeltem nekik, ölelkeztem pacsiztam, kedveskedtem mindenkivel. Láttam, hogy a hölgy valamit beszél és elkezdett jönni felém dühödten. Nem tudtam mire vélni, mert közben nem hallottam mit mond, mert énekelnem kellett, meg ment a produkció. Úgyhogy jobbnak tartottam, ha visszafutok a színpadra. Meglepő volt, de az már tényleg ciki, ha valaki lenyom nekem egy pofont" - mesélte a tabutv.hu riporterének a Jóban Rosszban Svédje.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x