Magyar DJ lép fel Miamiban
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Magyar DJ lép fel Miamiban

Magyar DJ lép fel Miamiban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Nikolát második alkalommal kérték fel a Winter Music Conference zenei fesztiválon való fellépésre. 


Rendezvénynaptár
A londoni Defected kiadó első ízben szerepeltetett magyar zenei producert alkotói között. Nikola, a Nite Force egyik DJ tehetsége, tavaly februárban jutott be a kiadó ranglistájára, mivel a zenei mixek készítése mellett zenét is ír. A kiadó segítségével megszerzett nemzetközi népszerűsége meghozta gyümölcsét egy WMC fellépés keretén belül.


A Miamiban évente megrendezett Winter Music Conference (WMC) zenei fesztiválon a No Sugar Added bulisorozaton léphetett fel Nikola. A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hűen demonstrálják: 1910 művész és DJ; 62 ország 3.552 hivatalos delegáltja, illetve több mint 70.000 érdeklődő látogatta a csaknem 500 programot. A konferencia évről évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetőbb művészeti formája képes áthidalni gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket.

A 2010-es év elején, Nikola újabb zenei alkotással jelent meg a Defected kiadónál. A második nemzetközi kiadónál való szereplés, illetve a külföldi fellépései híven tükrözik nemzetközi elismerését.


Ez évben jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg az eseményt Miamiban, március 23-a és 27-e között, ahol Nikolának már hét fellépése lesz. Hagyományteremtő módon, a korábban említett No Sugar Added bulisorozaton mindennap rezidens fellépő lesz, továbbá két másik felkérésnek is eleget tesz. Az egyik Tom Novy és Jerry Ropero kiadójától, az Interlabel-től érkezett, míg a másik megkeresés D.O.N.S. menedzsmentjétől jött, a Midnight Beats esten való fellépésre, amely a WMC egyik nagyszabású hivatalos bulija.
 
 
[ 1230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x