Karda Bea a neten találta meg az igazit!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Karda Bea a neten találta meg az igazit!

Karda Bea a neten találta meg az igazit!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Az utóbbi időben több hazai sztárról is kiderült, hogy az interneten ismerkedik vagy ismerkedett. Karda Bea ezen felbuzdulva belevetette magát a 21. század flörtölős, randizós portáljainak hálójába. Jó néhány sikertelen kísérlet után párra lelt és már öt hónapja boldog civil társával egyetemben. 


Rendezvénynaptár
Karda Bea bevállalta és jól járt. Beadta a derekát és az internetet hívta segítségül, hogy társra leljen ebben a felgyorsult világban.

"Lett rendes pasi! Öt hónapja vagyok boldog. Nem titkolom most már el, hiszen ez egy nagyon érdekes dolog, hogy az internet társkeresőn - tudom, hogy csoda én sem hittem benne - egy fél év, nagyon laza, kitartó keresés után. Nem kerestem, ott ültem néha a gép előtt. Kereste a franc, illetve próbáltam" - avatta be a tabutv.hu riporterét az internet párkereső portáljait is megjárt énekesnő.

"Egy évig ellene voltam ennek a társkeresőnek, mert a művészvilág nagyon elzárkózott ez elől, de miután egyre többen házasodtak a művészvilágból, a pasik közül, megtalálták a boldogságot. Úgy gondoltam nekünk talán nem lehet ilyen szerencsénk nőknek? Bármely korosztálynak lehet, úgyhogy ne adjátok föl csajok, mert van egy véletlen szerencse. Nekem, ha bejött, egy nagyon drága civil emberrel vagyok együtt, öt hónapja. Ennyit akartam mondani, hogy jól vagyok és boldogok vagyunk!" - örömködött a párra talált művésznő a tabutv.hu sztárvideójában.


 
 
[ 2135 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x