Benkő Dániel szexuálisan tölt!
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel szexuálisan tölt!

Benkő Dániel szexuálisan tölt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-24

A pucér lantművész újra otthonában fogadta a Tabu Tv stábját. Benkő Dániel ezúttal is fantasztikus életbölcsességeket osztott meg velünk, de mesélt Andival való kapcsolatáról is. A férfi elárulta, hogy már az első pillanattól kezdve tudta, hogy Andi lesz a "felesége", és nagyon örül neki, hogy kedvese a saját lényén keresztül akarja őt átörökíteni, akár egy gyerek formájában. 

 

Rendezvénynaptár
"Nem vetkőzés és seggforma kérdése az, hogy valakik egymásra legyenek hangolódva!" - kezdi a tabutv.hu-nak adott interjúját Benkő Dániel, aki saját otthonában fogadta az internetes sztártévé stábját. "Amikor először kiléptem, és a 16 lánnyal találkoztam, akkor ott már megszületett a döntésem. Az a villanás, ami akkor Andi szemében volt, az mindent eldöntött! - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a meztelenkedő lantművész.

Benkő Dániel szerint a lányok közül senki más nem irányult felé akkora pozitív energiával és szexuális töltéssel, amint a későbbi felesége, Andi. De ha ekkora a szerelem, akkor jogosan kérdezhetjük, hogy mikor jön a gyerek? "Andi velem nem közli, hogy gyereket akar, mert annál tapintatosabb. Minden nő szeretne gyereket, de Andi az én lényemet akarja önmagán keresztül átörökíteni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő.

 
 
[ 1994 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x