Sarka Kata: Noémi nem valami jó gyerek!
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata: Noémi nem valami jó gyerek!

Sarka Kata: Noémi nem valami jó gyerek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Hajdúnét férje műsorának forgatásán kaptuk mikrofonvégre, ahová nem egyedül érkezett, hanem magával hozta kislányát, Noémit is. Sarka Kata elárulta, hogy a picur mostanában nagyon kényes, és az igazat megvallva nem a legjobb gyerek. Kata a következő gyerekemnél már egészen biztosan sok dolgot másképp fog csinálni, de persze így is a mindene a kislány! 

 

"Noémi egyáltalán nem jó gyerek! Nagyon akaratos, nagyon sokat hisztizik mostanában, ha valamit nem kaphat meg. Lehet, hogy túl sok mindent megengedek neki, de tanultam ebből, és a következő babánál már másképp fogom csinálni. Másképp fogom az elejétől kezdve kezdeni!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Hajdú-Sarka Kata.

A műsorvezető feleség elárulta, hogy éjszaka még tudnak pihenni, de a nappalok nagyon nehezek a csöppség mellett. "Unatkozik. Ha nem megyünk játszóházba, akkor végig unja az egész napot. Ilyenkor csak hisztizik, tör, zúz. Akár hogy hisztizik, a másik babát biztosan nem fogom kivenni a kiságyból éjszaka. Szigorúan az ágyban kell, hogy aludjon!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a híresség, aki megdöbbentően sokat fogyott a gyerkőc születése óta.
 
 
[ 5723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x