Némedi Mari megoldaná Mary Zsuzsi fiának drog ügyeit!
Címlap / Showbiznisz / Némedi Mari megoldaná Mary Zsuzsi fiának drog ügyeit!

Némedi Mari megoldaná Mary Zsuzsi fiának drog ügyeit!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Terry Black volt párja nemrég forró órákat töltött el egy szórakozóhelyen Mary Zsuzsi fiával, Dennissel. Némedi Mari az elcsattant csók után nagyon megkedvelte a fiút, és amikor kiderült, hogy drog gondokkal küzd, elhatározta, hogy segít neki. A szinkronszínész most a tabutv.hu riporterének beszélt őszintén arról, hogy miképp tudna segíteni Mary Zsuzsi fián, és hogy mi történt azon az ominózus éjszakán. 

 

Egy közös barátjuk születésnapi partiján intim közelségbe került egymással Terry Black volt párja és Mary Zsuzsi fia. A hírek szerint Némedi Mari és Dennis csókolóztak is az ominózus bulin, és nagyon jól megértik magukat egymással. A fekete leves azonban csak az est után történt: kiderült, hogy Dennis valószínűleg kábítószer függő.

"Én a televízióból tudtam meg, hogy Ő kábítószerezik. Ezt is a Klapka mondta el a reggeli műsorban, de szerintem egy 23 éves gyereket nem úgy kell jó útra téríteni, hogy kikiabálom, hogy kábítószeres, hanem el kell vinni egy orvoshoz, és le kell ülni vele!" - meséli a tabutv.hu riporterének Némedi Mari.

"Biztos vagyok benne, hogy én a Dennisnek tudnék segíteni. Tudnék vele úgy beszélni, rá tudnék úgy hatni, hogy megtudjam, hogy mitől lett Ő ilyen. Mindenesetre én biztosan tudnék neki segíteni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szinkronszínésznő.
 
 
[ 3417 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x