Válás! Cseke Katinka: Igazságtalan az élet!
Címlap / Showbiznisz / Válás! Cseke Katinka: Igazságtalan az élet!

Válás! Cseke Katinka: Igazságtalan az élet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

A TV2 sztárja megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv riporterének. Cseke Katinka elárulta, hogy már évek óta vergődik a házasságában, de most mindennek vége: férje közölte vele, hogy van valakije. Ezek után már szinte természetes volt a válás ténye, de a színésznő azt is elárulta, hogy korábban is többször gondolkodott kenyértörésen. 

 

"Kilenc évig éltünk együtt, ebből nyolc év házasság volt, és tőle van a kislányom is. Azt gondolom, hogy jó 50-60 százalékban hibás vagyok azért, hogy Ő elment. Nehéz volt, pláne azt volt nehéz feldolgozni, hogy az elmúlt években többször válni akartam, de gyáva oroszlán módjára ezt nem tettem meg. Ez után egyszer csak Ő jött azzal, hogy van valakije!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Cseke Katinka, aki mérhetetlenül igazságtalannak érzi a dolgot.

A színésznő elárulta: már nagyon fuldoklott a házasságban. "Az én férjem nem egy beszédes, egy kirobbanó szenvedélyű ember. Ő minden energiáját levezette a tánccal a színpadon, és hozzám haza már egy nyugodt, fáradt ember jött. Szerettem volna megenni a világot nagy kanállal, de nem jött össze!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Katinka.

"Azt hiszem, hogy ez a sértettség és fájdalom leginkább nem is a férjem, hanem a jó isten felé van, hogy ezt adta így, hogy menni akartam, és nem adott lehetőséget, Ő pedig elment!" - meséli a tbutv.hu riporterének Cseke Katinka, akinek még nincs új párja.
 
 
[ 2531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x