Zimány Linda lekerült a képernyőről!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda lekerült a képernyőről!

Zimány Linda lekerült a képernyőről!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Megdöbbentő dolog történt! Értesüléseink szerint a fiataloknak szóló tévé levette a műsoráról a Cool Live című műsort, amelyet olyan sztárok vezettek, mint Horváth Éva, Müller Attila, Orosz Barbara, vagy épp Zimány Linda. A Tabu Tv Lindát kérdezte arról, hogy mi az oka a leállásnak, de a lány csak szűkszavúan válaszolhatott a kérdésekre. A modell elárulta, hogy a műsor jelenleg valóban szünetel, viszont a jövőben újdonságok várhatóak! 


Rendezvénynaptár
Már nem vidítja fel az emberek hétköznapjait a Cool Tv délutáni beszélgetős műsora, a Cool Live. Értesüléseink szerint ugyanis a hírességek által vezetett szórakoztató blokk jelenleg szünetel, erről pedig Zimány Lindát kérdeztük. "Egyenlőre szünetel. Lesznek újdonságok, de erről még nem mondhatok semmit. A műsort igazából kinőtte a csatorna, túl jó volt a nézettség! Vágynak az emberek az újdonságokra, és végül is ez egy tök jó dolog, mert új kapukat nyit meg mindenki előtt!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a modell, aki egyenlőre több információt nem árulhatott el a fura szünetről, viszont a jövőről szívesen beszélt.

"A mai napig szerződésben állok velük, ami remélem még sokáig tart!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda, aki a következő Cool Tv-s műsorának még a műfaját sem tudta meghatározni a kérésünkre. A Cool Tv-t egyébként 2003. december 6. óta lehetett fogni külön sávon napi 24 órában, Magyarországon és Romániában. Tulajdonosa az IKO Románia, melynek anyavállalata, az IKO - MATÁV Média Holding Rt. 15%-os részesedéssel bír az RTL Klubot üzemeltető cégben, további kilenc másik magyar nyelvű adót is üzemeltet.







 
 
[ 3579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x