Benkő Dániel százezerért takaríttat!
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel százezerért takaríttat!

Benkő Dániel százezerért takaríttat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-29

A lantművész házában uralkodó rendetlenségről és koszról már évtizedes legendák szólnak, de most minden megváltozott. Benkő Dániel egy tévé felvétel kedvéért takaríttatott ki a budai lakban, ahol sok szobában már évek óta ember sem járt, nem hogy portörlő rongy. A férfi elárulta, hogy egy egész brigádot bérelt a takarításra, és ezért bizony mélyen zsebbe kellett nyúlnia: százezer forintba került a művelet. 

 

Rendezvénynaptár
Tavaly januárban még Győzike és Falusi Mariann hüledeztek a Benkő Dániel konyhájában felhalmozódott évtizedes kosz láttán, de akkor a lantművészt egyáltalán nem érdekelte a sok kritika. Azóta már túl van egy feleség keresésen és rengeteg kalandon, ami lehet, hogy megváltoztatta őt, hiszen a Vacsoracsata márciusi forgatására már teljesen kitakaríttatta a házát, a Tabu Tv információi szerint 100.000 forintért!

"Körülbelül igen. Rettentő sok helység van. Egy hat tagú csoportot kellett hívnom, és azok három napig takarítottak: végigmentek a toronytól a pincéig. Vannak olyan szobák, ahová öt-hat éve be se tettem a lábamat, és olyan is, aminek még a rendeltetését sem ismerem!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Benkő Dániel, aki szerint sok szobát csak az egerek látnak.

A kanos lantos újdonsült felesége, Andrea sem örült a nagy rendetlenségnek, így nekiveselkedett a rendrakásnak. "Takarított! Ez a sorsa, most mit csináljunk... Én szeretek takarítani, csak nincs sok időm rá. Szeretem, ha rend van körülöttem, de úgy néz ki, hogy most minden a helyén van..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az RTL Klub sztárja.

 
 
[ 2102 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x