HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Címlap / Showbiznisz / Clint Eastwoodnak a fia gratulált először

Clint Eastwoodnak a fia gratulált először

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21

Obama elnök nemrég kitüntetéseket osztott a Fehér Házban. Sok ismert művész mellett Clint Eastwoodot is elismerte, akinek filmjei és színészi alakításai "az egyéniség, a kemény igazságok és az amerikai lét esszenciájának esszéi". 

 

Rendezvénynaptár
Az immár legendás színész-rendezőnek elsőként a fia, Kyle Eastwood gratulált.  A sztár különösen büszke a fiára,  aki amellett, hogy megajándékozta egy lányunokával, több olyan filmnek írta vagy hangszerelte a zenéjét, amelyben az édesapja szerepelt.

Az első a  Titokzatos folyó volt, ami Oscar Díjat is kapott. Ezt a Regarding Henry, a Zöldfülű, a négy Oscar díjat nyert Millió dolláros bébi, A Dicsőség zászlaja, a Levelek Iwo Dzsimáról, az Elcserélt életek, a Sorsvonat és a Gran Torino című produkciók követték.

Kyle apja legnagyobb büszkeségére színészként is bemutatkozott, többek között A Szív hídjai, a Lebujzenész és a The Outlaw Josey Wales című filmekben. Kyle Eastwood most éppen a zenekarával turnézik, és május 20-án Budapesten is fellép a Millenáris Teátrumban.

Kyle Eastwood igazán lélegzetelállító "super cool" dallamvilágot  képes megálmodni. Okos, emelkedett és intelligens stílusát mindenhol elismerik a jazz világában. Kyle egy tehetséges angol zenekarral dolgozik.


 
 
[ 1485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x