Debreczeni Zita öt baleset után is a Hungaroringen száguld!...
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita öt baleset után is a Hungaroringen száguld!

Debreczeni Zita öt baleset után is a Hungaroringen száguld!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A modell két kipördülés, farolás és gyorsulás közt civil autóvezetési szokásairól vallott az internetes sztártévé riporterének. Debreczeni Zita elárulta, annak ellenére, hogy lendületes vezető, mindig betartja a szabályokat. A lány arról is beszélt, hogy az egyik legjobb barátnője, Dukai Regina nem hajlandó beülni mellé az autóba, de lehet, hogy ez az eddigi öt autóbalesete miatt van. 

 

Debreczeni Zita celeb társaival egyetemben a Hungaroringen garázdálkodott, és a Tabu Tv-nek is nyilatkozott. "Mellettem ült az ember, aki végig mondta, hogy mit csináljak és mit ne csináljak. Amikor azt mondta, hogy most gáz, akkor én féket nyomtam, és megpördültünk a pályán, de nagyon jó volt!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a gyönyörű modell, aki a magánéletben is egy karakteres vezető.

"Szeretek igen lendületesen vezetni, de persze soha nem lépem túl a 130 km/h-t. Amikor letettem a jogosítványt, akkor a barátom pont egy autóversenyző volt, úgyhogy nagyon sokat jártunk versenyekre, és sokat mentünk el csak ketten próbálgatni az autót. Eddig öt karambolom volt sajnos, ebből az egyik nagyon nagy volt: az autót el kellett vinni, és engem is a mentő vitt el!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Debreczeni Zita.

A modell barátnőit is szívesen fuvarozná olyan helyekre, ahová mindketten hivatalosak, ám ezt valamiért nem hagyják. "Dukai Regina barátnőm nem szívesen ül mellém autóba, nem is értem miért? Ha van egy rendezvény, ahová mindkettőnket elhívnak, akkor valószínűleg mi külön kocsival megyünk, mert nem szeret mellettem ülni, és fél mellettem!" - meséli a tabutv.hu weboldalán Zita.
 
 
[ 2969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x