Sarka Katát és Hajdú Pétert egy őrült követi?
Címlap / Showbiznisz / Sarka Katát és Hajdú Pétert egy őrült követi?

Sarka Katát és Hajdú Pétert egy őrült követi?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Hajdú-Sarka Kata férje születésnapi buliján beszélt a Tabu Tv riporterének arról, hogy szerinte egy őrült követi minden lépésüket. A nő mindezt arra alapozza, hogy Hajdú Péter ahányszor mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen áll meg, valaki azonnal lefotózza azt, és eljuttatja a sajtónak. Kata szerint férje egyébként nem egy notórius tilosban parkoló, ezért ijesztőnek tartja, hogy valaki minden lépését fotózza. 

 

"Megfordult a fejemben, hogy akkor innentől kezdve mindig a hátam mögé nézzek, hogy valaki követ és fotóz? Vagy egy őrült üldöz, és ki tudja, hogy mikor fog elém ugrani?!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Sarka Kata, aki mindezen azért elmélkedik, mert valaki vagy valakik folyamatosan értesítik a sajtó munkatársait arról, ha férje tilos helyen parkol.

Hajdú Péter negyedév alatt háromszor vétett a KRESZ szabályai ellen, és legutóbb két mozgáskorlátozott embert is megfosztott attól, hogy a bejárathoz legközelebb parkoljon. Minderről szemfüles polgárok tudósították a sajtó munkatársait, de a műsorvezető felesége szerint, ez közel sem véletlen.

"Esküszöm, minket egy őrült követ! Azért naponta a Peti megy egy jó pár kilométert, vagy jó pár tíz kilométert, és nagyon ritka az, amikor mozgássérült helyen parkol. Ennek ellenére pont, amikor ott teszi le az autót, akkor lefotózzák! Ezek után szerintem jogosan gondolom, hogy egy bolond üldöz minket... Biztonsági szolgálatot egyenlőre biztosan nem fogadunk fel, de lehet, hogy majd elkezdünk barátkozni nagydarab emberekkel, akik megvédenek majd minket!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú-Sarka Kata.
 
 
[ 17605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x