Fekete Pákó maga eteti a kutyáját!
Címlap / Showbiznisz / Fekete Pákó maga eteti a kutyáját!

Fekete Pákó maga eteti a kutyáját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-24

A nigériai énekes egy apró fekete csodával lett gazdagabb mostanság. Fekete Pákó a Class FM jóvoltából kapott egy francia bulldogot, és mivel Ő egy óriási kutyabarát, nagyon örült az ajándéknak. A férfinak eleinte még nehezére esett Kutakinté etetése, de mára már egészen belejött a dolgokba, és végre megtalálta a megfelelő eleséget is. 


Rendezvénynaptár
"Kérem szépen, én kutyabarát vagyok, így nagyon örültem, amikor megkaptam az aranyos francia bulldogomat egy kedves rádióhallgatótól!" - meséli boldogan a tabutv.hu riporterének Fekete Pákó, aki a fekete apróságnak a Kutakunte nevet adta. Sebestyén Balázsék a napokban különleges ajándékkal, egy francia bulldoggal lepték meg Fekete Pákót. A rádiósok a kutyatartással kapcsolatos legfontosabb alapfogalmakkal is megismertették Pákót, aki most már azt is tudja, mi a póráz, a nyakörv és mire való a tüzelő bugyi.

"A Kutakunte név azt jelenti, hogy édes drága kutya. Nekem most először van olyan, hogy a kutyával élek együtt. Amikor a párom elmegy dolgozni, akkor én a kutyával vagyok otthon, és ilyenkor nekem muszáj etetnem-itatnom őt!" - osztotta meg a Tabu Tv internetes videójára klikkelőkkel a nigériai előadó, aki olyan furcsa ételekkel etette az ebet, hogy kórházba is kellett szállítani.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2195 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x