Verebes István kéthetente megy haza!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Verebes István kéthetente megy haza!

Verebes István kéthetente megy haza!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A művésznek egyre több teendője akad manapság, de nem csak az újonnan átvett Kabaré24 vezetésével, hanem családi életével is meggyűlik a baja. Verebes István ugyanis a temérdek elfoglaltság mellett csak keveset tud találkozni szeretteivel: minden második héten van csak ideje hazautazni, és hozzá is ritkán jönnek fel a családtagok. 


Rendezvénynaptár
"Ne kérdezzen ilyet, mert sírva fakadok!" - tör ki magából szomorúan a tabutv.hu riporterének Verebes István, aki a rengeteg elfoglaltság mellett manapság nagyon kevés időt tud a szeretteivel tölteni. "Az úgy van, hogy kéthetente hétvégén azért hazamegyek, ha nincs előadásom vagy más dolgom. Ha nem, akkor feljön a feleségem, meg a kisfiam, ha más nem, akkor azért, mert így a nagylányommal és a nagyfiammal is találkoznak" - mondta el az internetes sztártévé kérdésére válaszolva a Kabaré24 újdonsült igazgatója.

Verebes István azért vállalta el a Mikroszkóp Színház utódjának vezetését, mert szerinte már csak ez az egyetlen olyan hely van Budapesten, ahol azt a pesti kabarét játsszák, amit itt már száz éve játszanak. "Ha van erőm és tapasztalatom, hogy életben tartsam, valamint alkalmat szolgáltatok ahhoz, hogy kicsit megújuljon a dolog, akkor ezt erkölcsileg nem lett volna szabad kikerülnöm!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az igazgató, akivel a NévShowR forgatásán beszélgettünk.

"Ősztől már azért gyakrabban tudok majd találkozni a családdal. Lesz egy művészeti vezetője a színháznak, aki majd gazdája lesz az intézménynek akkor, amikor én nem vagyok ott. Egy egyiptomi utat nyertem még régebben pont itt, a NévShowR felvételén, valószínűleg ott fogok még pihenni a feleségemmel és a fiammal!" - meséli a tabutv.hu riporterének Verebes István.


 
 
[ 3330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x