HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16
Címlap / Showbiznisz / Russell Crowe megfenyegette a producert a Gladiátor forgatása közben

Russell Crowe megfenyegette a producert a Gladiátor forgatása közben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16

Az ausztrál színész azzal fenyegetőzött, hogy "puszta kézzel megöli" az egyik producert, aki az igazán nagy siker Crowe számára meghozó filmet pénzelte. 

 

Egy most megjelent könyv szerint Russell Crowe azért ordibált a telefonba a 77 éves Branko Lustig producerrel, mert elégedetlen volt a színész aszisztensének a fizetésével. A kora reggeli hívás után Lustig közölte a filmet készítő DreamWorks stúdió egyik vezetőjével, Steven Spielberggel, hogy kiszáll a produkcióból.

Russell Crowe állítólag tiltakozott a forgatókönyv azon sora ellen is, amely utólag a legemlékezetesebb mondatának bizonyult: bosszút fogok állni, ebben az életben, vagy a következőben (And I will have my vengeance, in this life or the next). Nagy nehezen tudták csak rábeszélni, hogy ez elhangozhasson a film drámai csúcspontján.


A jelenet felvétele után Russell Crowe azt mondta Ridley Scott rendezőnek, hogy még mindig rossznak tartja a mondatot, de "én vagyok a világ legjobb színésze és még azt is meg tudom csinálni, hogy ez a .... is jól hangozzon".

Nicole LaPorte könyve egyébként nem Russell Crowe-ról szól, hanem a filmvilág moguljairól, főleg a DreamWorks stúdió három alapítójáról: Steven Spielbergről, David Geffenről és Jeffrey Katzenbergről.


 
 
[ 1828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x