Markus Schulz tegnap a magyar árvízkárosultakért zenélt!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Markus Schulz tegnap a magyar árvízkárosultakért zenélt!

Markus Schulz tegnap a magyar árvízkárosultakért zenélt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Tegnap este egy igazi világsztár zenélt az egyik budapesti szórakozóhelyen, méghozzá nemes céllal érkezett hazánkba! 


Rendezvénynaptár
Markus Schulz a 4BRO csapatának köszönhetően érkezett Magyarországra azért, hogy a buli bevételével a Magyarországi árvízkárosultaknak segítsen. "Már többször voltam itt, nagyon szeretek itt lenni, de most csak átutazóban vagyok, mert épp Európában turnézok. Meghívást kaptam erre a jótékonysági estre, és úgy gondoltam, hogy eljövök. Örülök hogy a részese lehetek egy ilyen rendezvénynek, mert ugye az elmúlt pár hétben itt nagyon nehéz volt a helyzet!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a világhírű lemezlovas, aki exkluzív interjút adott az internetes sztártévének.

A DJ-t megkérdeztük arról is, hogy milyen zenei stílust képvisel pontosan, és hogy mi a különbség közte, és mondjuk David Guetta, vagy Tiësto közt. "Ezeknek a srácoknak is megvan a maguk stílusa, Guetta például sokkal houseosabb zenét játszik, Tiësto pedig a house és a techno között mozog. Az én zeném mélyebb, dallamosabb, többrétegű, nem is nagyon tudnak beskatulyázni. Az emberek ismerik a zenéimet, főleg az internetnek köszönhetően, de ami az embereket illeti, Miamiban eléggé lagymatagok, Berlinben csendes, nyugodt közönség van, itt Magyarországon pedig tombolás és üvöltés. Amit szeretek ebben a régióban, az az, hogy amikor itt vagyok, a környező országokból is sokan jönnek, nem csak magyarok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Markus Schulz.

"Hát igen... ami azt illeti, tudnék itt élni. Szeretem a város lüktetését, csak érted ugye... Miamiban kicsit melegebb van, itt van rajtam két kabát és még így is fázok. Azzal viszont egyetértek, hogy a magyar lányok tényleg lélegzet elállítóan szépek!" - zárta le a tabutv.hu beszélgetését Markus Schultz, aki tegnap teltház előtt zenélt a 4BRO bisztróban.


 
 
[ 1738 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x