Lindsay Lohan megúszta a börtönt
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan megúszta a börtönt

Lindsay Lohan megúszta a börtönt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Az állandóan botrányokba keveredő 23 éves színésznő végre megjelent a Beverly Hills-i bíróság előtt, amelynek döntése értelmében szabadlábon maradhat, ha nem drogozik és nem iszik. 

 

A bíróság elrendelte, hogy Lohan nem ihat alkoholt, ennek ellenőrizésére egy alkohol-érzékelő karperecet kell viseljen, s hetente tartsanak nála véletlenszerű drogtesztet.

Az alkohol-érzékelő karperec viselése nem különösebben megterhelő, mivel azóta, hogy Lohan utoljára viselt ilyet, még 2007-ben, a karperec kisebb, könnyebb és vékonyabb lett.


Annál nagyobb gond viszont, hogy a bíróság megtiltotta a színésznőnek Los Angeles elhagyását is, ami akadályozhatja a karrierjét: következő filmjét ugyanis Texasban forgatják.

A bíróság - mivel akkor nem jelent meg a kitűzött tárgyaláson - a múlt héten elrendelte előállítását. Az eljárás előzménye, hogy ittas vezetés miatt 2007-ben kétszer is letartóztatták, de végül próbára bocsátották. Most a próbára bocsátás feltételeinek betartását ellenőrzik. A következő bírósági ellenőrzést július 6-ra tűzték ki. Ha Lindsay Lohan megsérti a próbára bocsátás feltételeit, hat hónap börtönt is kaphat.


 
 
[ 2342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x