Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!...
Címlap / Showbiznisz / Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!

Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

A gyorsasági autóversenyzésbe belekóstóló két fenegyerek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor összetörték autóikat a verseny előtti első szabadedzésen. Az akrobata mutatványok a versenypályán sem állnak távol a Rippel fivérektől, hiszen Viktor töbször feje tetejére fordult autójával, majd a töltésben állt meg. Eközben Ferenc megpördült, kicsúszott a kavicságyra, majd a fűben lévő gödörben leszakította az autó olajteknőjét. 

 

A Pannónia-Ringen versenyzőként induló Rippel fivérek közül Viktor jeleskedett a VIP autók összetörését tekintve. A nagy sebességgel kanyarba érkező Viktor kisodródott a fűre, aminek következtében az autó keresztbe csúszott a pályán, majd a túloldalt landolt a töltésben, ami olyannyira megdobta, hogy dupla szaltót hajtott végre autójával.

 

Az első kerekek, a futómű, a kasztni mindkét oldala, a tető, egy ablak, mindkét tükör és még ki tudja mi látta kárát a balesetnek, ezzel szemben személyi sérülés nem történt. A szerelők ígérete szerint, holnap újra startra kész lesz az autó.


Ferenc ennél szerényebb volt a mai napon, mivel a kicsúszását korrigálva, a kavicságyat maga mögött hagyva, ő csak az olajteknőjétől szabadult meg.


"A kilencedik világrekordra készülve, már hozzászoktam az extrém dolgokhoz, ámde ez egy merőben más élmény volt. Ha nem sajnálnám az autót, megismételném a mutatvány" -nyilatkozta Rippel Viktor.
 

 
 
[ 2627 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x