Tilla bicikliseket számolna, ha lenne miből!
Címlap / Showbiznisz / Tilla bicikliseket számolna, ha lenne miből!

Tilla bicikliseket számolna, ha lenne miből!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A TV2 műsorvezetője a Magyar Kerékpárosklub megkeresésére gyűjt adományokat, hogy megszámolhassák a budapesti bringásokat. 

 

Félidejéhez érkezett a Magyar Kerékpárosklub kerékpáros forgalomszámlálójának adománygyűjtő akciója, amelyet a héten Till Attila hirdetett egy látványos demonstráció keretében.

"Szeretnénk adományokból itt a kiskörúton egy kerékpáros számláló készüléket elhelyezni. Ennek az az értelme, hogy ha legalább egy megközelítő adatot kapunk arról, hogy mennyi kerékpáros van, akkor ahhoz képest lehet tervezni kerékpárutat, tárolókat, programokat szervezni, párbeszédeket kezdeményezni..." - meséli a tabutv.hu riporterének Tilla.

"Én gyerekkorom óta kerékpározom. Szerintem minden gyereknél megvan az a pillanat, hogy amikor felültetnek egy háromkerekűre, akkor egyszer csak úgy maradsz! Meguntam a tömegközlekedést, meguntam azt, hogy várnom kell, és jogosítványom sem volt soha, ezért bringázom" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Till Attila, akinek a bicikli az ideális közlekedési eszköz.
 
 
[ 1982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x