Danny Blue megjósolja, hogy ki nyeri a foci VB-t!
Címlap / Showbiznisz / Danny Blue megjósolja, hogy ki nyeri a foci VB-t!

Danny Blue megjósolja, hogy ki nyeri a foci VB-t!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Danny Blue újabb meghökkentő vállalást tett: valószínűleg a 2010-es labdarúgó-világbajnokság végső eredményét teszi majd le egy lezárt borítékban. 

 

A Kiválasztott című műsor nyertese az internetes sztártévének őszintén beszélt arról, hogy mostanában nagyon elfoglalt, és egyáltalán nincs ideje a magánéletére. "Éppen egy képzést fejlesztünk az ismerőseimmel, mégpedig egy olyan képzést amelyben szinte kiadom a titkaimat, igazából testbeszédre oktatjuk az üzletembereket" - mondta el a tabutv.hu riporterének Danny Blue.

A mentalista azt is elárulta, hogy már lázasan készül a Foci Vb-re. Danny természetesen nem mint játékos gyúr a labdára, viszont - mint mondta - lehet, hogy aktív szerepe lesz benne. Melyik részén képzeljünk el a foci Vb-nek? "Képzeljük el a június tizenegyedikét, amikor kezdődik a Foci VB. Akkor majd történni fog valami, valószínűleg lerakok egy jóslatot arról, hogy ki fogja megnyerni a világbajnokságot" - meséli Danny a tabutv.hu videójában, de azt nem árulta el, hogy kinek drukkol.

Amikor Tabu Tv riportere Danny magánéletéről próbált kérdezni, amiyre azt válaszolta, hogy sajnos a sok munka teljesen elveszi az idejét a nők elől, mivel nem tud egyszerre több dologra koncentrálni, de nyáron majd megpróbál több időt ráfordítani. "Nem nagyon van alkalmam foglalkozni senkivel" - mondta a Tabu Tv riporterének Danny Blue.
 
 
[ 1805 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x