Gesztesi Károly a Playmate válogatáson nézelődik
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly a Playmate válogatáson nézelődik

Gesztesi Károly a Playmate válogatáson nézelődik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Az internetes sztártévé exkluzív felvételeket készíthetett a Playmate of the Year 2010 válogatásán, a videóban pedig megszólalnak a jelentkezők, Radnai Péter, és a szintén castingoló Gesztesi Károly is! 

 

Rendezvénynaptár
A Tabu Tv arra volt kíváncsi, hogy milyen az ideális Playmate, ezt pedig a jelentkező lányoktól, és a magazin főszerkesztőjétől is megtudakoltuk. "A mi szempontunkból azok a hölgyek a jó választások, akik utána sokáig fenn tudnak maradni, és évekkel később is még izgalmasak tudnak lenni, mint például a Bódi Sylvi, a Dundika, vagy a Metzger Viki. Voltak már olyan győzteseink nekünk, akikre a közönség évek múltán is emlékszik!" - meséli az internetes sztártévé videójában Radnai Péter.

A válogatás résztvevői már persze egészen más szempontokat tartanak fontosnak. A lányok úgy gondolják, hogy a Playmate megfelelő ismérve például a formás fenék, a megfelelő kisugárzás, de az is fontos, hogy a befutó ne legyen teljes mértékben mű. A plasztikázatlan szépség hívei azonban úgy tűnik nagyrészt megtartották a távolságot a válogatástól, hiszen a Tabu Tv-nek nyilatkozók nagytöbbségén minimum két szépészeti beavatkozást hajtottak végre a szakemberek.

"Mindenkinél nagyon értékelem, hogy megpróbálja a dolgot, és azt kell mondjam, hogy ma, illetve az első fordulóban is volt már jó pár olyan versenyző, akik biztosan ott lesz a helyük a legjobb 12 között" - mondja a tabutv.hu riporterének a Playbox főszerkesztője, aki több szakértővel együtt zsűrizte a cici villantó lányokat.


"Keveset láttam eddig, de mindenki helyes kivétel nélkül. Fogalmam sincs róla, hogy milyen egy ideális Playmate, mivel nő ideálom sincsen. Majd most megpróbálok kicsit ráérezni az ízére, főleg úgy, hogy teljesen szabad vagyok!" - meséli nevetve a Tabu Tv internetes videójában Gesztesi Károly, aki szintén az ítészek közt foglalt helyet a castingon.
 
 
[ 3619 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x