Dzsudzsák Balázs szingli, és menne a Real Madridhoz!
Címlap / Showbiznisz / Dzsudzsák Balázs szingli, és menne a Real Madridhoz!

Dzsudzsák Balázs szingli, és menne a Real Madridhoz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

A kiemelkedően tehetséges focista nagyon keresett mostanság. Dzsudzsák Balázs sem zárkózik el semmi elől, sőt: reméli, hogy csapatot vagy országot válthat. 

 

Úgy tűnik, hogy felkeltette a királyi futballklub figyelmét a Hollandiában játszó Dzsudzsák Balázs. "Hál’ istennek volt ilyen is, meg nagyon remélem, hogy van is. Most mindenhol vége van a bajnokságnak, úgyhogy egyre nagyobb az esélye annak, hogy olyan dolgok történnek majd velem az elkövetkezendő hetekben, amelyeknek hatására csapatot, vagy esetleg országot váltok. Közbeszólt viszont az is, hogy most van a vb, de nem vagyok türelmetlen... élvezem egyenlőre a szabadságomat!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dzsudzsák Balázs, aki jelenleg itthon tölti a szabadidejét.

"Amikor szabadságon vagyok, akkor általában elmegyek szórakozni. Ilyenkor ameddig jól érzem magam és nem fáradok el, addig szívesen maradok... Szép hölgyekkel, meg bármi féle hölgyekkel ismerkedni mindig felemelő érzés, mint ahogy az is, hogy veled beszélgethetek, főleg, hogy a szívem egyenlőre még nem foglalt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dzsudzsák Balázs, aki korábban több ismert hölgyet is az ágyába csábított már.
 
 
[ 2290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x