A Rippel fivérek gyors versenypályán veszik üldözőbe egymást...
Címlap / Showbiznisz / A Rippel fivérek gyors versenypályán veszik üldözőbe egymást

A Rippel fivérek gyors versenypályán veszik üldözőbe egymást

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

A modern és kifejezetten gyors Slovakia Ring ad helyet a Duna Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság soron következő két futamának. A majdnem 6 km hosszú versenypálya korszerű felszerelésekkel és technikával várja a bajnokságon résztvevő versenyzőket. A kistúraautós csapatok közül többeknek változtatásokra lesz szüksége a pálya adottságainak kihasználására. A Rippel fivérek most újabb kihívás elé néznek, mivel a Slovakia Ringen még nem volt alkalmuk autóversenyzői tudásukat kipróbálni. 

 

Ez alkalommal a gyorsasági autóversenyzés résztvevői a megszokottnál gyorsabb tempóban fognak viaskodni a versenypálya aszfaltján. Az autók teljesítményétől függően 20-30 km/h-val több az elérhető végsebesség ezen a pályán. A Harvestr Kistúraautók közül néhány autón módosításokat hajtanak végre, például hosszabb fokozatú, illetve további sebességekkel rendelkező váltót szerelnek az autókba vagy nagyobb átmérőjű kerekekkel állnak rajthoz.

A Genex Suzuki Bio Kupa keretein belül induló Rippel fivéreknek sem lesz könnyű dolguk, hiszen még soha életükben nem autóztak ezen a pályán. Az autó kezelésében már szereztek némi tapasztalatot, itt azonban újra be kell gyakorolniuk a pálya íveit, féktávolságait.


A Rippel fivérek nyilatkozata szerint: "Szerencsére mindkettőnknek volt alkalma megtanulni az edzéseken, hogyan viselkedik egy versenyautó a pályán. Történt néhány baki, egy-két kicsúszás, illetve Viktor borulása, de alapjában véve megtanultuk kezelni autóinkat, hogy úgy viselkedjenek, ahogy mi szeretnénk. Sokkal nehezebb feladat volt, mint gondoltuk volna, azonban sikeresen vettük az akadályokat." Ezt az is bizonyítja, hogy Rippel Ferenc a magyar mezőnyben már két autót maga mögé tudott utasítani.


A Kalaschnikow Energy Drink Nagytúraautóknak is kihívás ez a versenypálya, mivel a féktávolságokat precízen kell kiszámolni, ugyanis kevés helyen található tágas bukótér. A Porschék és a Ferrari most lenyűgözhetik bámulatos sebeséggükkel, illetve a nehézségi gyorsulásnál is nagyobb lassulásukkal, fékezéseikkel a közönséget. A rajtnál megszerzett pozíció itt lényeges előnyt eredményezhet, mert csak néhány helyen van lehetőség előzni. További "pályanehezítést" jelent a kistúraautókkal és az osztrák Young Timer mezőnyével való egyidejű versenyzés is. Késleltetett rajttal indítják majd a három kategóriát, ellenben hamar beérik egymást az autók, így minden versenyzőnek jobban kell figyelnie a körülötte autózókra.


BMW 325i Challenge mezőnye újra együtt indul az Ausztriából érkező BMW-kkel, míg az osztrák formula autók nem versenyezhetnek magyar nagytestvéreikkel, ugyanis a túl nagy időkülönbségek miatt lelassítanák a versenyt. A BMW-k mezőnyében több mint 40 autó lesz látható a pályán.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők Szlovákiában, Dunaszerdahely (Dunajska Streda) mellett a versenypályán, 2010. június 26-án (szombaton) és 27-én (vasárnap).


 
 
[ 1315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x