Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?
Címlap / Showbiznisz / Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?

Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Idén két Irigy Hónaljmirigy tag is indul az ország legnagyobb vitorlás versenyén, azonban az összezártság valószínűleg nem csak a versenyszellemet fogja erősíteni bennük... 

 

"A tavalyi évben már volt szerencsém indulni, ugyanazon a hajón, amin most is fogok indulni. Múlt évben ötödikek lettünk, ami szerintem egy nagyon jó eredmény, idén pedig majd meglátjuk, hogy mi lesz... 13 tagú a csapat, és egy szintén Irigy Hónaljmirigy tag is velünk tart majd, Ő Pap Feri, aki idén csöppent bele az én unszolásomra!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Sipos Tamás, aki szerint izgalmas élmények várhatóak az úton.

"Az egész család aggódik majd értem, a párom is, Ő valószínűleg ott is lesz a helyszínen, ha csak nem megy el a VOLT fesztiválra, mert a kettő pont egy időben van. Ezalatt a tízen valahány óra alatt majd iszom a brómos teát, vagy rákívánok a Ferire! Ő is mellettem van a trapézon, úgyhogy egy kicsit megtaperálom majd menet közben, úgy hogy másra gondolok amíg csinálom. Egy ilyen versenyben minden benne van, de szerintem csak egy romantikus flört alakul ki köztünk Ferivel..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Sipos Tomi, aki nem tart a szélsőséges időjárás veszélyeitől sem.
 
 
[ 3555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x