Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?

Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Idén két Irigy Hónaljmirigy tag is indul az ország legnagyobb vitorlás versenyén, azonban az összezártság valószínűleg nem csak a versenyszellemet fogja erősíteni bennük... 


Rendezvénynaptár
"A tavalyi évben már volt szerencsém indulni, ugyanazon a hajón, amin most is fogok indulni. Múlt évben ötödikek lettünk, ami szerintem egy nagyon jó eredmény, idén pedig majd meglátjuk, hogy mi lesz... 13 tagú a csapat, és egy szintén Irigy Hónaljmirigy tag is velünk tart majd, Ő Pap Feri, aki idén csöppent bele az én unszolásomra!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Sipos Tamás, aki szerint izgalmas élmények várhatóak az úton.

"Az egész család aggódik majd értem, a párom is, Ő valószínűleg ott is lesz a helyszínen, ha csak nem megy el a VOLT fesztiválra, mert a kettő pont egy időben van. Ezalatt a tízen valahány óra alatt majd iszom a brómos teát, vagy rákívánok a Ferire! Ő is mellettem van a trapézon, úgyhogy egy kicsit megtaperálom majd menet közben, úgy hogy másra gondolok amíg csinálom. Egy ilyen versenyben minden benne van, de szerintem csak egy romantikus flört alakul ki köztünk Ferivel..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Sipos Tomi, aki nem tart a szélsőséges időjárás veszélyeitől sem.


 
 
[ 3693 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x