Nóci ősztől visszatér a képernyőre!
Címlap / Showbiznisz / Nóci ősztől visszatér a képernyőre!

Nóci ősztől visszatér a képernyőre!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Úgy tűnik, hogy Czifra Noémi szeptembertől visszatér a köztudatba, hiszen a napokban kezdődtek el az új műsorának forgatásai. 

 

Nóci az elmúlt időszakban leginkább a gyermekneveléssel és az alkalmi műsorvezetésekkel, munkákkal töltötte az idejét, de most valószínűleg újra egy nagy durranásra készül. "Ez most tévé a tévében, mert a stábommal is dolgozunk. Ők vesznek közben bennünket, ahogy itt beszélgetünk, mert éppen készül egy új műsorom, amihez a promót forgatjuk, és mindenféle életképet veszünk fel. A mai napot azt végig lekísérik velem, ahogy megyek egyik rendezvényről a másikra, és rögzítik, hogy mit hogyan csinálok..." - meséli a tabutv.hu riporterének Czifra Noémi, aki azt nem árulta el, hogy melyik csatornán láthatjuk majd.

"Általában erről szólnak a mindennapjaim, meg hát természetesen a gyerekemről. Ő már nagy fiú, négy és fél éves elmúlt, ezerrel óvodás. Most épp a szüleimnél van Debrecenben, mert ez egy eléggé feszített tempójú hétvége, és abszolút nem tudtam megoldani máshogy!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Nóci, aki a szeptemberben induló új műsora miatt valószínűleg nem tud közösen nyaralni a gyermekével.

"Én azt gondolom, hogy Ő a munkámból túl sokat nem érzékel. A hétköznapokat az óvoda után vele töltöm, tehát a találkozóknak és megbeszéléseknek szigorúan öt órakor vége. Az estéket mindig együtt töltjük, és mivel mi külön élünk az apukájával, csak minden második hétvégét tervezem pörgősre!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Czifra Noémi.
 
 
[ 1962 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x