A rendőrség menekítette ki a Kiscsillagokat!
Címlap / Showbiznisz / A rendőrség menekítette ki a Kiscsillagokat!

A rendőrség menekítette ki a Kiscsillagokat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

A No Comment tánciskola a hétvégén monumentális évzáróval készült a sikeres évad lezárására. Az eseményt majdnem tönkretette egy ismeretlen. A rendőrség a show kezdete előtt bejelentette, hogy bombariadó van, és azonnal hagyja el mindenki a Syma csarnokot. Mintegy 3000 főt és több sztárvendéget, köztük Hient, Peller Mariannt és Brasch Bencét kellett kivezényelni a helyszínről.  

 

Szerencsére a gyors rendőri intézkedéseknek köszönhetően egy órával később zavartalanul elkezdődhetett az évzáró.


A No Comment Tánciskola idén is újabb sikereket tudhat magáénak. Az amsterdami EB-n két ezüstéremmel lettek gazdagabbak. A versenyen 25 országból 2700 táncos vett rész, így ez a két érem hatalmas elismerés volt a mindössze kétéves tánciskolának!


A hazai díjátadó show-kon is felkérték a tánciskolát, hogy részvételükkel is gazdagítsák a produkciókat. A Bravo Otto Gálát a csapat hihetetlenül látványos koreográfiája nyitotta meg. A két díjátadón, a Bravo Otton és a Viva Comet-en, olyan népszerű hazai sztárok mögött léptek fel, mint Hien, Lola, Tóth Gabi, Brasch Bence és Fekete Dávid.


Ezt a fantasztikus évet ünnepelte meg a hétvégén a most már 1000 fős No Comment Tánciskola. A rendezvényen az összes tánccsoport bemutatta, mit tanult az elmúlt évben. A bombariadó sem szegte senki kedvét és parádésra sikerült az este. A szervezők sztárvendégeket is meghívtak erre a különleges alkalomra. Hien, Tóth Vera, Somló Tamás és a műsorvezető Peller Mariann is kitettek magukért, hogy feledtessék a bombariadóval járó kellemetlenségeket. 
 
[ 3254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x