Kiszel Tünde legszívesebben Plácido Domingoval énekelne
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde legszívesebben Plácido Domingoval énekelne

Kiszel Tünde legszívesebben Plácido Domingoval énekelne

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Kiszel Tünde egyszer már megcsillogtatta énekesnői tudását, de most újra felcsillantotta az éneklés lehetőségét... 

 

A szőke naptár celeb elárulta a Tabu Tv-nek, hogy énekesnői karrierjét a csúcson hagyja abba, hiszen más dologban is szeretne kitűnni, nem csak az éneklésben.Tünci, ha a gyakorlatban nem is énekel már, azért elgondolkozott rajta hogy, újra dalra fakad, sőt arról is beszélt, hogy ebben az esetben milyen dalokat adna elő legszívesebben. "Valamilyen romantikus, lírai dallal megpróbálkoznék majd valamikor" - osztotta meg a szőke ciklon a Tabu Tv nézőivel.

"Én nem vagyok énekesnő, csak egy kis kirándulást tettem egy alkalommal. Ez egy érdekes dolog volt, de nem folytatom, mert nekem más az utam. Ha esetleg visszatérnék, akkor is olyan zenét adnék elő, amit én szeretek, például a komolyzenét és az igényes könnyűzenét, de persze ez csak elméleti dolog" - mondta el a tabutv.hu internetes videójában Kiszel Tünde.

"Ha majd egyszer visszatérek az énekesnői pályára akkor szívesen énekelnék duettet is, hiszen ez egy kihívás lenne számomra, de hangsúlyozom hogy, egyenlőre nincsenek ilyen terveim. Mindenesetre ha én választhatnám ki a duett partnerem akkor Plácido Domingoval lépnék a színpadra..." - mesélte el Tüncike a Tabu Tv riporterének.
 
 
[ 2018 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x