Maria Geronazzo pornó castingra jelentkezett
Címlap / Showbiznisz / Maria Geronazzo pornó castingra jelentkezett

Maria Geronazzo pornó castingra jelentkezett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Újra forgatják a Holnap történt című nagy bulvárfilm több jelenetét, amely Maria Geronazzo személyében új szereplővel bővült. 

 

A producer azt ígéri, hogy már ősztől a mozikba kerül Gerencsér Tomi nagy bulvárfilmje, a Holnap történt, amelyhez a forgalmazó kérésére épp újabb részeket vesznek fel, sőt több jelenetet le is cserélnek. Nemrég a Tabu Tv is ellátogatott a pótforgatás egyik helyszínére, ahol épp egy új szereplővel, Maria Geronazzoval, és egy a produkcióból már jól ismert arccal, Ihos Józseffel folytak a munkálatok.

"Nagyon mozgalmas, mert itt földön, vízen, levegőben, asztal alatt folytak az akciók, de hát nem kell rosszra gondolni... Én egy nagyon gonosz maffiózót játszom, akinek van egy nagyon jó tulajdonsága: szíve és foga is aranyból van. Elég intenzív ez a felvétel, sok jelenet van, és Maria Geronazzo is egy nagyon aranyos nő" - meséli a tabutv.hu riporterének Ihos József, aki a bulvárfilmben a saját magátalakító Maria Geronazzoval forgatott.

"Nem szerepeltem még ilyen filmekben, de nagyon jól éreztem magam. Tulajdonképpen én egy pornó válogatásra jöttem,és közben itt mindenféle akció történt, de igazából persze nem szeretnék már pornózni..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Maria Geronazzo, aki csak olyan filmekben vállal szerepet, ahol magát alakíthatja.
 
 
[ 10857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x