Durva! Nacsa Olivér Hajdú Péter miatt halasztotta el az esküvőjét!...
Címlap / Showbiznisz / Durva! Nacsa Olivér Hajdú Péter miatt halasztotta el az esküvőjét!

Durva! Nacsa Olivér Hajdú Péter miatt halasztotta el az esküvőjét!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

A Bagi-Nacsa nevettető páros már jó ideje pereskedtek Hajdú Péterrel, de annak ellenére, hogy azt vallják, hogy nincs igazság, mégis sikerült megállapodniuk. 

 

Bagi Ivánt és Nacsa Olivért 52 millióra perelte Hajdú Péter egy tévéműsor miatt, azonban a felek most peren kívül megegyeztek, így az egyik napilap szerint a nevettetők munkával törlesztenek majd.

"Részben azért született egy peren kívüli megállapodás, mert azt mondtuk, hogy felesleges még három-négy évig elhúzni a pert. Csak nőtt volna a perköltség, az ügyvédi költség, és itt már túl sok pénzről lett volna szó... Nem láttuk ennek túl sok értelmét, úgyhogy végül is megállapodtunk úgy, hogy az mindenkinek jó legyen" - meséli a tabutv.hu riporterének Nacsa Olivér, aki szerint ennek ellenére nincs igazság az életben.

"Nem az a dolgunk, hogy bíróságra járjunk, nem vagyunk haragtartó emberek, és szerintem felesleges harcban állni bárkivel!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Nacsa, aki a kompromisszumos megállapodással látszólag nem csak a pénztárcáját, hanem a magánéletét is rendbe tette. Olivér még a pereskedés közepén, februárban jelentette be, hogy lefújja az esküvőjét, de úgy tűnik, hogy a megállapodás után már újra van esély a házasságkötésre.

"Részben azért halasztottunk, mert néhány dolgot rendbe akartunk még tenni, például ezt a per dolgot, mert fontos, hogy az ember nyugodtabban menjen neki egy ilyen dolognak. Másrészt meg közbejött egy betegség a páromnál, aminek sikerült a végére járni, szóval mostantól számítva már bármikor jöhet az esküvő!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Nacsa Olivér, aki viccesen azt is megjegyezte, hogy Bagi Ivánt nem szeretné meghívni az esküvőjére.
 
 
[ 2378 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x