Vádat emeltek Ribery és Benzema ellen
Címlap / Showbiznisz / Vádat emeltek Ribery és Benzema ellen

Vádat emeltek Ribery és Benzema ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

Tegnap késő este, hét órás kihallgatás után szabadon bocsátották a francia foci csapat két sztárját, de az ügyészség vádat emelt ellenük, mert kiskorú prostival szeretkeztek. 


Rendezvénynaptár
Egy másik francia válogatottnak, Sidney Govounak szerencséje volt, mert mire ő szexelt a prostival, Zahiával, az már betöltötte 18 életévét.

A nagy kérdés: vajon Ribery és Benzema tudta-e, hogy a lány még kiskorú. A franciáknál már 15 éves kortól szabad a szex, de ha fizetnek érte, csak 18 éves kor után. Ha a bíróság majd úgy találja, hogy a Bayern München és a Real Madrid játékosa tudatosan fiatalkorút prostituált, akár három év börtönbüntetést is kaphatnak.


Riberyék azt vallották, hogy nem tudták a lányról, hogy kiskorú, és Zahia is azt vallotta a rendőrségen, hogy ezt elhallgatta a focisták előtt. Valljuk be, a képeket elnézve, Zahia valóban nem úgy néz ki, mint egy szende kislány.

A rendőrség szerint azonban Riberynek legkésőbb akkor rá kellett volna jönnie, mi a helyzet, amikor bő egy éve Münchenbe reptette Zahiát a saját szülinapi bulijára. A jegyfoglaláshoz ugyanis meg kellett adni a lány adatait. Az egyelőre nem derült ki, Benzemát miért vádolták meg.


A francia focisták rendszeresen látogatták a Café Zaman nevű párizsi klubot, ahol fiatalkorú prostik dolgoztak. A Champs-Elysées úton működő klubot bezárták, mintegy 20 lányt vettek őrizetbe a pár hónapja tartott razzián. Négy embert -  köztük a lányokat futtató stricit - letartóztattak.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4160 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x