Brittany Murphyval a penész végzett?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Brittany Murphyval a penész végzett?

Brittany Murphyval a penész végzett?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Újra vizsgálják a fiatal hollywoodi színésznő halálának az okát, mert felmerült, hogy a penész miatt halt meg, csakúgy, mint pár hónappal később a férje.  


Rendezvénynaptár
A 32 éves Brittany Murphy decemberben esett össze fürdőszobájában a zuhany alatt. Az akkori vizsgálat szerint halálát tüdőgyulladás okozta, amelyet csak súlyosbítottak a színésznő által szedett gyógyszerek.

A TMZ.com hírességekkel foglalkozó portál szerint már akkor felmerült, hogy a penész is hozzájárulhatott a légzési nehézségeihez, de akkor ezt azzal vetették el, hogy nem lehetett lényeges szerepe.


Pár hónappal később Brittany Murphy férje, Simon Monjack forgatókönyvíró is összeesett és meghalt. Először ezt szívrohamnak tulajdonították, de a múlt héten kiderült, hogy vele is tüdőgyulladás végzett.

A Los Angeles-i közegészségügyi hivatal ezért most átvizsgálja a család házát, mert a hasonló halálesetek miatt felmerült, hogy mégis penész mérgezés állhat a légzési nehézségek hátterében.

A penész emberek millióit betegíti meg évente, a gyerekek, az öregek és a betegek nagyobb veszélynek vannak kitéve. A penész mérgezés tünetei egy megfázásra vagy egy influenzára hasonlítanak, de akár végzetesek is lehetnek.
 
 
[ 5414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x