Prostival nyalakodott a Megasztáros!
Címlap / Showbiznisz / Prostival nyalakodott a Megasztáros!

Prostival nyalakodott a Megasztáros!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

Polgár Peti még csak most nevezett a zenekarával együtt a Megasztárba, de már az első klipjének forgatásán teljesen kitárulkozott a szexuális életét tekintve. 


Rendezvénynaptár
Polgár Péter eddig sem volt teljesen ismeretlen az emberek előtt: több művész mellett feltűnt már, zenekarokban játszik, énekel és a Class FM ébresztőműsorában is dolgozik. A fiú nemrég együttesével együtt jelentkezett a Megasztárba, de még a tehetségkutató indulása előtt leforgatta első saját klipjét, amiben sajátságos módon egy lányt keres magának, de tényleg!

"Ez egy társkereső dal lesz, és ezzel az a célom, hogy tényleg társat találjak. Benne van a szövegben az e-mail címem, benne vannak az elvárásaim, és az is le van írva, hogy milyen vagyok. Akinek tetszik ez a leírás, az hallgassa ki a szövegből az e-mail címem, és írjon nekem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Polgár Peti, aki a klipben sok lány mellett például Maria Geronazzo oldalán is feltűnik fagyi nyalás közben.

"Már tavaly ősz óta szingli vagyok, az akkori párommal inkább csak szabadidőpartnerek voltunk... Nem is tudom, hogy komolyabb mikor volt utoljára, de talán két éve!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a zenész, aki azt szeretné, ha a leendő partnere legalább olyan lökött lenne, mint Ő. "Fontos, hogy elviselje azt a világot, amiben élek, na meg szeresse a lepedőt összegyűrni!" - sorolja az igényeit Polgár Peti, aki bár a korbácsolást nem kedveli, bármilyen pózban szívesen szeretkezik a leendőbelivel.

Annak ellenére, hogy Peti legtöbbször megmarad a hagyományos dolgoknál, pár éve mégis belekeveredett egy különös szexuális kalandba. "Felszedtem egy lánykát Balatonon, felvittem szobába, aztán bebújtam a lábai közé úgy fejjel előrefele, és amikor elélvezett a lányka, akkor mondta, hogy jöjjek oda közelebb a szájához, mert súgni akar valamit... Hát felmentem, és akkor azt mondta, hogy ha folytatni akarom, akkor egy húszas lesz!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Polgár Peti, akinek később a barátai is elújságolták, hogy bizony egy prostituáltat fektetett az ágyába.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x