Puskás Peti egy igazi diktátor!
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti egy igazi diktátor!

Puskás Peti egy igazi diktátor!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-29

A színész és a barátnője együtt vallották be a szomorú igazságot, miszerint Puskás Péternek diktatórikus hajlamai vannak, főleg párkapcsolataiban. 

 

Puskás Peti párkapcsolati fronton felgyülemlő erényeit szerettük volna megmutatni, azonban ez a színész barátnőjének köszönhetően nem nagyon jött össze, ugyanis most inkább olyan dolgok láttak napvilágot Petiről, ami nem a legszebb formában mutatja be.

"Nem igaz, nem éheztetem! Arról nem tehetek, hogy Ő nem eszik soha. Én mindig szétzabálom magam, Ő meg csak úgy belefalatozgat..." - meséli a tabutv.hu riporterének a színész, aki az éheztetésen túl más szörnyű dolgokat is tesz.

"Otthon közösen hordjuk a nadrágot! Na jó, azért nem... állítólag én diktátor vagyok, és diktatórikus hajlamaim is vannak" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Puskás Peti, aki már több, mint egy éve van néha nagyon, néha pedig kevésbé felhőtlen kapcsolatban a barátnőjével.

A volt Megasztáros például a kedvese születésnapja környékén is összeveszett a lánnyal, így nem tudták megünnepelni a jeles dátumot, ami mikor is van?! "Április 25-én talán... jajj 29-én! El is vittem volna valahová, csak összeveszett velem, mert nem kapott napközben meglepetés ajándékot" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Puskás Peti, aki egy csókkal zárta az interjút.
 
 
[ 4083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x