Zalatnay Cini nehezen viseli a végrehajtást!
Címlap / Showbiznisz / Zalatnay Cini nehezen viseli a végrehajtást!

Zalatnay Cini nehezen viseli a végrehajtást!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Az énekesnő azt hitte, hogy csak az a cég veheti el tőle a bútorait, aki annak idején odaadta, de most kiderült, hogy ez mégsem így van. 

 

Múlt héten Zalatnay Sarolta összes bútorát elszállították a végrehajtók emberei, miután áprilisban harmadszor is jogerőssé vált, hogy 23 millió forinttal tartozik, a bibi csak az, hogy az énekesnő szerint nem az Ő bútorai voltak a házban. "Nagyon szükséges az, hogy az érzékenyebb emberek mellett álljon valaki: én is nehezen viselek el olyan traumákat, mint ami például múlt héten történt a házunkban..." - meséli a tabutv.hu riporterének Zalatnay Cini, akinek az egész végrehajtás ideje alatt a menedzsere, Gerényi Katalin segítette az életét.

"Azt mondta, hogy fogjam magam, üljek be a kocsiba, menjek át Érdre a barátnőmhöz, és majd Ő elintézi az egészet a lányommal. Először az ember nehezen veszi tudomásul, hogy otthagy valamit, ami az élete, és amihez rengeteg köze van, de aztán rájöttem, hogy ez így volt jó. Azt hiszem, hogy azon túl, hogy Kata koreográfusként kapott Tolerancia Díjat, menedzserként is nagyon komoly, és abszolút tudja, hogy kivel hogyan kell beszélni" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zalatnay Sarolta, aki olyan lélekembernek tartja magát, aki a legkisebb bajtól is kétségbe tud esni.

A bútorokat két hitelező miatt vitték el, ám egyikük még őszig adott volna haladékot. A törvény értelmében mindent kipakoltak a lakásból. Csupán a házban lakóként bejelentett személyeknek kell otthagyni ágyat, széket, egy tányért, evőeszközt, egy téli kabátot és három pár cipőt.

"Az én húsz éves lányom és a menedzserem nagyon szépen kezelték a helyzetet, olyannyira szépen, hogy délután már én is mosolyogni tudtam. Én azt mondtam, hogy ami nem az enyém, és soha nem volt az enyém, azt el lehet vinni, na de akiké, az a cég biztosan vissza fogja perelni, mert jogtalan... Annak ellenére, hogy azt hittem, hogy ezt csak az a cég viheti el, aki nekem anno ezt addig adta oda, amíg nem tudom megoldani az életem, nem tudtam mást tenni, mint odaadni a dolgokat" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő.
 
 
[ 1512 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x