Vallomás! A Megasztáros biszexuális!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Vallomás! A Megasztáros biszexuális!

Vallomás! A Megasztáros biszexuális!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

A Playboyban is vetkőző Nkuya Sonia bevallotta, hogy volt már lánnyal, de dobta, mert sem szellemileg, sem fizikailag nem tudta pótolni a férfiakat. 


Rendezvénynaptár
Az első Tolerancia Díjátadó Gálán kaptuk mikrofonvégre Nkuya Soniát, akiről kiderült, hogy nem csak toleráns, hanem ő is tolerálandó, hiszen párszor került már meleg helyzetekbe. "Rendszeres látogatója vagyok meleg kluboknak, már arra is volt mód, hogy meleg hölgyek próbálkoztak nálam, és olyan is volt, hogy nem szereltem le őket!" - nevet fel a tabutv.hu felvételén Nkuya Sonia, akinek már többször is volt leszbikus kalandja.

"Jól van na... jártam már lánnyal! Nem sokáig, csak két-három hétig voltunk együtt, és ezt az anyukám is tudta, de Ő is toleráns! Végül rájöttem, hogy egy lány nem tudja ugyanazt szellemileg és fizikailag sem pótolni azt az érzést, amit egy fiú tud, és szerintem ezt nem kell tovább magyaráznom! Fiúknál még megértem a dolgot, de lányoknál nem tudom" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Megasztár előző szériájában feltűnt egzotikus szépség.

Nkuya Sonia egyébként annak idején egy barátnőjével keveredett intim viszonyba, de a lány-lány kapcsolat szétmorzsolta a barátságot. "Neki már alapvetően voltak hajlamai, én pedig csak gondolkodtam, próbálkoztam... Azóta nem is beszéltünk, de ha véletlenül összefutunk, akkor köszönünk egymásnak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki a későbbiekben még gondolatban sem szeretne tovább ezen a vonalon mozogni.


 
 
[ 3597 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x