Végrehajtók keresik a TV2 sztárját
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Végrehajtók keresik a TV2 sztárját

Végrehajtók keresik a TV2 sztárját

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-16

Kovács Áron brutális mennyiségű ügyvédi irodával levelezik a különféle parkolási jogsértések miatt, és ezt a család sem nézi jó szemmel. 


Rendezvénynaptár
Úgy tűnik, hogy a TV2 sztárjai nem nagyon szeretik a legális parkolást. Pár hónapja Hajdú Péterről derült ki, hogy a mozgáskorlátozott helyeket jobban bírja, mint a neki valókat, most pedig újabb műsorvezető, Kovács Áron vallott a kellemetlen cetli hiányról.

"Annyi ügyvédi irodával állok levelezésben, hogy azt nem is sejtheted. Ez mind autós parkolás miatt van, mert egyszerűen elfelejtek jegyet venni. Nem direkt vagyok jogtipró, hanem rohanok, elfelejtem, és amikor meglátom a cetlit, akkor szörnyülködök..." - meséli a tabutv.hu riporterének Kovács Áron.

"A nyáron egészen 160 ezer forintomba került a tavaszi parkolás, és ez még nem minden! A feleségem sem nézi ezt jó szemmel, mert egy családos ember ezt a pénzt bármi másra is költhetné, mint hogy egy parkoló cégnek odaadja!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a TV2 műsorvezetője, akit már egész kemény módszerekkel próbálnak fizetésre bírni.

"Nekem nagyon ég az arcom, amikor a végrehajtó csönget. Nemrég is pont járt nálunk egy, aki egyébként egy nagyon kedves ember volt. Mondta, hogy van itt egy kis parkolási tartozás, én pedig mondtam, hogy majd valahonnan összeszedem rá a pénzt, és elutalom!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kovács Áron, aki baromira nem érti, hogy miért árulják az ingyen helyet az utcán.


 
 
[ 2953 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x