Gesztesi Károly epret tesz Hajdu Steve szájába!
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly epret tesz Hajdu Steve szájába!

Gesztesi Károly epret tesz Hajdu Steve szájába!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Kevesen tudják, hogy a két színész mennyire jó barátságot ápol egymással, de most ország-világ előtt felvállalták a közeli kapcsolatukat. 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv exkluzív felvételeket készíthetett a tegnap este bemutatásra került Robin Hood musical színfalai mögött. A stáb épp a Little John szerepét alakító Hajdu Steveből akart néhány frappáns választ kicsikarni, de még az első kérdésfeltevés előtt megjelent a színész barátja, Gesztesi Károly. A magyar Shrek egy egykoron valószínűleg jégkrémes edényként funkcionált fehér műanyag tálból kínálta a frissen mosott epret Stevenek. "Etetési idő van!" - skandálja a tabutv.hu felvételén Gesztesi, aki közben máris barátja szájába tesz néhány vörös gyümölcsöt.

"Nem mindig etettem őt, csak mióta együtt vagyunk, hiszen összeköltöztünk..." - nevet fel Gesztesi Károly, aki azt is elárulta, hogy nem csak epret, hanem dinnyét is szokott Hajdu Steve szájába pakolni.

"Mióta én hordom Karcsi ötödik eltitkolt gyerekét a szívem alatt, azóta nagyon kívánós vagyok!" - meséli az internetes sztártévé riporterének Hajdu Steve, akit a mondatáért egyből egy újabb szájba tett eperrel jutalmazta a TV2 sztárja.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x