Julia Roberts: "Gyakorló hindu lettem!"
Címlap / Showbiznisz / Julia Roberts: "Gyakorló hindu lettem!"

Julia Roberts: "Gyakorló hindu lettem!"

Forrás: krisna.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nagy hatást gyakorolt a világhírű színésznőre a tavaly készült új filmjének forgatása Indiában és Bali szigetén. 

A nemrég elkészült Eat, Pray, Love című filmjében Julia Roberts egy hétköznapi, modern feleséget játszik, akinek minden kényelme megadatik az életben, amiről egy nő csak álmodhat. Mindezek ellenére elveszettnek, zavarodottnak érzi magát, majd elhatározza, felkutatja az élet értelmét. Miután házassága összeomlik, úgy dönt, kilép kényelmi zónájából és mindent kockára tesz, hogy megváltoztassa életét: világkörüli útra indul és egyúttal saját maga felfedezésére is. Olaszországban a konyhaművészet adta örömöknek hódol, Indiában megtapasztalja az ima erejét, végül, de nem utolsósorban Bali szigetén az igaz szeretet okozta belső békére talál rá.

Julia Roberts az ELLE magazinnak adott interjújában felfedte milyen nagy hatással volt rá a forgatás Indiában és Balin. Hozzátette, hogy családjával rendszeresen járnak hindu templomba énekelni, imádkozni és együtt ünnepelni. "Gyakorló hindu vagyok!" nyilatkozta a színésznő.

A tavalyi évben készült film forgatásán Julia Roberts gyermekei hindu nevet kaptak Daram Dev Szvámítól a Hari Mandir Ashramban: Hazel a Laksmi nevet kapta, Phinnaeus Ganesh lett, Henry pedig Krisna Balaram.

A színésznő minden bizonnyal a reinkarnáció tételét is elfogadja, a következőt nyilatkozta: "Barátaim és a családom annyira elkényeztetnek, következő életemben szeretnék egyszerűen csendes és támogató lenni."
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x