Hajdu Steve új szerelme
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hajdu Steve új szerelme

Hajdu Steve új szerelme

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Hajdu Steve-et egyetlen dolog tudja kikapcsolni: ha golfozhat. A színész-műsorvezető ráadásul sikeresen is űzi ezt a sportot: már több amatőr versenyen is ért el sikereket. 


Rendezvénynaptár
A Robin Hood egyik sztárja, ha teheti, reggeltől-estig kedvenc hobbijának hódol. A Little John-t alakító színész tagja Budapest egyik golfklubjának, ahol gyakran tölti szabadidejét.

- Ami engem kikapcsol, az a golfozás, nagyon sokat golfozok. Például a Highland Golfclub-ban, ami rendelkezik Budapest egyetlen városi pályájával. Ma egy reggeli műsort vezettem, és mivel az nagyon közel van ehhez a golf pályához, odaértem háromnegyed 9-re és ott voltam egészen fél 12-ig - árulta el Hajdu Steve a Tabu TV riporterének.

A színész nem csak szereti, de tehetséges is a hobbijában, több amatőr versenyen is indult már, ahol kisebb-nagyobb sikereket ért el. Hajdunak szerencséje van, mert felesége nem csak megtűri férje szenvedélyét, hanem szintén kijár az említett golfklubba, és ő is kiveszi részét a játékból.

- Hál’ Istennek mind a ketten golfozunk, egyelőre ő a jobb. De mivel ő angol, neki valószínűleg a vérében van ez a játék. Halálosan büszke vagyok rá, hogy ennyire jól megy neki - újságolta derűsen a golfőrült színész a Tabu TV riportjában, hozzátéve, ez a sport nagyon időigényes.

Hajdu Steve a Tabu TV-nek elárulta, hogy Angliában azokat a feleségeket, akik nem golfoznak, golf özvegyeknek nevezik, mert egésznap otthon ülnek, és várják haza a férjüket. Steve ezért is tartja nagyszerűnek, hogy felesége vele együtt űzi kedvenc sportját.

- Ha ez családi program tud lenni, akkor az nagyon jó. Bízom benne, hogy körülbelül 2327-re, vagy 2328-ra Magyarországon is sikerül elérni azt, hogy itt is a tömegek hétvégenként kimenjenek, és családi sport legyen a golf - mondta az internetes sztártévének a golf egyik hazai sztárképviselője.


 
 
[ 1736 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x