Debreczeni Zita és Pirner Alma lettek a kiválasztott autóversenyzők...
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita és Pirner Alma lettek a kiválasztott autóversenyzők

Debreczeni Zita és Pirner Alma lettek a kiválasztott autóversenyzők

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az idei gyorsasági autóversenyzés két VIP autóját augusztus utolsó hétvégéjén Debreczeni Zita és Pirner Alma fogja vezetni. A Pannónia-ringen fogják megrendezni az év legjelentősebb gyorsasági autóversenyét, hiszen a figyelemre méltó VIP pilóták mellett, ezen a hétvégén szinte minden versenyző számára eldől az év bajnoki helyezéseinek megszerzésére való esély. 

 

Debreczeni Zita már az idény kezdetétől várja ezt a versenyhétvégét, hogy végre valódi autóversenyzőként száguldozhasson a versenypályán. Az extrém tevékenységek pártolója izgatottságában ugrálva várta még májusban a versenyzői jogosítványának megszerzését. Nevetve, tapsolva ünnepelte első kipörgését a pályán. "A licencszerzés alkalmával nagyon izgatott voltam, hiszen nem tudtam milyen lesz egyedül száguldozni a pályán. Most már tudom, hogy nagyon élvezetes, ezért alig várom az augusztus végi edzéseket, versenyeket, mert minél több időt szeretnék eltölteni a versenypályán. Ha egyszer valaki ezt kipróbálja, nem tudja abbahagyni" - számol be Zita a versenyhétvégével kapcsolatban.


Pirner Alma lesz a másik VIP autóversenyző, aki nagyon örült a felkérésnek, hiszen a tánc mellett az autózás is a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik. "Nagyon jól esett a meghívás erre a versenyre, mivel régóta szerettem volna kipróbálni az autóversenyzést. Viszonzásképpen, tartunk a versenyző fiúknak és a közönségnek egy rövid táncbemutatót" – mondta mosolyogva a világbajnok táncos.


Az eseményre kilátogatók számára bőven lesz látnivaló, hiszen augusztus 27-29. között, a magyar gyorsasági bajnoksággal együtt rendezik meg az Európa Zóna Trófea versenyt is, így a megszokottnál is több Porsche GT3 RSR, Porsche 997 GT3 Cup, BMW M3 GTR, Ferrari 430 Challenge, Audi A4 DTM és Saleen S7 fog egymás ellen versenyezni Sárvár mellett, Ostffyasszonyfán. Az autók mellett testközelből lesz alkalom megcsodálni néhány különleges Harley Davidson motort, sőt a Safety Car előtt, egy Harley Davidson Safety Bike fogja felvezetni a versenyek előtti bemelegítő köröket, továbbá több oldtimer autót is kiállítanak az eseményen. Ideális hétvégi programnak ígérkezik azok számára, akik kedvelik a benzingőzt és a szép hölgyeket, illetve a méltán híres sárvári fürdőhelyeket.

 

 
 
[ 2385 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x