Puskás Peti tesója ember nagyságú hangfalakon őrjöng
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti tesója ember nagyságú hangfalakon őrjöng

Puskás Peti tesója ember nagyságú hangfalakon őrjöng

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

John the Valiant és bátyja, Puskás Peti együtt mesélnek arról, hogy a fiatal fiú mennyire megéri a belefektetett pénzt és energiát. 


Rendezvénynaptár
Képzeljék csak el, ahogy Puskás Danika kever egyet, aztán pedig torka szakadtából üvölt egy két méteres hangszóró tetejétől, és mindezért még pénzt is fizetnek neki. A 17 éves fiú John the Valiant néven kezdett lemezlovas karrierbe, mindezt pedig egyenlőre a TV2 sztárja, Puskás Peti finanszírozza.

"Most voltam az egyik buliján a Daninak, és elhűlve néztem, hogy milyen party-t csinál. Kicsit fura érzés volt, amikor megláttam az öcsémet egy óriási hangszóró tetején, ahogy a tömegbe őrjöng, de abszolút örültem neki, büszke voltam rá!" - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki azért azt is bevallja, hogy a tesónak volt kitől tanulnia a hangfalra mászás történetét.

"Én szerintem mindent megmásztam... még a Sziget nagyszínpadát, és a Balaton Soundot is!" - nevet fel az internetes sztártévé videójában a színész, aki egyáltalán nem féltékeny a testvérére a sikerei miatt. "Inkább büszke vagyok rá, és örülök, hogy visszakeresi a pénzt, amit beleköltöttem a dologba. Nagyon költséges, hogy az ember folyamatosan egyre jobb formába hozza magát külsőleg, de emellett eszközöket is kell vásárolni, és zongoraórákra is kel járni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Puskás Peti.


 
 
[ 4484 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x