Különleges hétvége a Pannónia-Ringen
Címlap / Showbiznisz / Különleges hétvége a Pannónia-Ringen

Különleges hétvége a Pannónia-Ringen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Oldtimer és Harley Davidson bemutató, Debreczeni Zita és Pirner Alma a VIP autókban, Pirner Alma féle tánc show és neves külföldi csapatok is várják az eseményre kilátogatókat. 

 

Jean Alesi és Giancarlo Fisichella nevével fémjelzett csapat indul a hétvégi gyorsasági versenyen a Pannónia-Ringen. Az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság VII-VIII. fordulója augusztus 28-án és 29-én várja a nagyérdeműt Debreczeni Zitával és Pirner Almával a VIP autók vezetőülésénél. Az Oldtimerek és a Harley Davidsonok mellett Pirner Alma profi táncosainak show-ját is megcsodálhatják az autóverseny szerelmesei.


Az Országos Bajnoksággal egyidőben a Közép-Európa Zóna Trófeát is megrendezik, amelyre a külföldi versenyzőkön kívül a hazai mezőny több versenyzője is nevezett. A versenyhétvége záróeseménye a kétórás Közép-Európa Zóna Endurance (megbízhatósági) Trófea verseny lesz, amelyen az AF Corse csapat is indul egy GT2-es Ferrarival, miután megmérkőzött a nagytúraautók mezőnyével is. Az F1-ből ismert Jean Alesi és Giancarlo Fisichella ebben a csapatban is versenyez a Le Mans Series sorozat versenyein.


A külföldi versenyzők mellett, akad olyan magyar versenyző is, aki a hétvége során két versenyen és egy teszten is részt vesz. Mink Zoltán egy formaautót fog teszetelni, majd az M&M Motorsport Egyesület által készített Honda Civic-kel indulni fog a Young Timer versenyen és az OB-n egyaránt.

A VIP autók versenye is izgalmasnak ígérkezik, hiszen Zita és Alma egyaránt szeretnék bizonyítani rátermettségüket.


A kíváncsi szemek kedvéért a versenyzők és a szervezők Oldtimer autókat és Harley Davidson motorokat állítanak ki versenypálya területén, sőt még Safety Bike-ot is láthat a nagyérdemű, amely a formációs (bemelegítő) köröket fogja felvezetni.

A szombati versenynap egy másik kuriózuma a Pirner Alma profi táncosai által előadott bemutató, amelyet ebédidőben lehet majd megtekinteni.

 
 
[ 2763 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x