Hajdú Péter: Kata nagyon nehezen bírja!
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter: Kata nagyon nehezen bírja!

Hajdú Péter: Kata nagyon nehezen bírja!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

A TV2 műsorvezetője nemrég újra apa lett, ám az öröme nem teljes, hiszen saját bevallása szerint a felesége lelkileg nagyon nehezen viseli ezt az időszakot. 

 

Sarka Kata augusztus 19-én 8 óra 59 perckor hozta világra a Hajdú Péterrel második közös gyermeküket, Dávidot.

"A baba nagyon jól van: eszik, alszik és picit sír. Császármetszéssel szült a feleségem, úgyhogy a műtét miatt szerintem ez egy elég durva történet. Gyakorlatilag ez egy hasi műtét volt, ugyanúgy rohangálnak az orvosok, sőt én is ezt tettem... ha hüvelyi úton szül egy hölgy, akkor sokáig vajúdik, de így pedig a felépülés sokkal nehezebb, mert nem nagyon emelhet, hajolhat, oda kell figyelnie, de hát idővel rendbe fog jönni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, akivel a Frizbi forgatásán beszélgettünk.

"Én újra elkezdtem dolgozni, de szerencsére van segítsége a Katának. A két nagyszülő, és egy bébiszitter is segít, mert a két gyermekkel nagyon nehéz. Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor a Noncsinak megmutattuk a kistesót: először egy percig hangosan nevetett, utána beraktuk mellé a kiságyba, odahajolt és megpuszilta" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a műsorvezető, aki egyedül felesége lelki állapota miatt aggódik.

"Kata lelkileg nagyon nehezen bírja ezt az időszakot... A szülés utáni depresszió nagyon sok nőnél előfordul, őnála még szerencsére nem, és én azon dolgozom, hogy ez nehogy előforduljon. Nem szabad egyedül hagyni, de egyébként nem is bírná" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú Péter.
 
 
[ 2300 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x