Durva! Kovács Lázár húga és a szeretője barátnők voltak!...
Címlap / Showbiznisz / Durva! Kovács Lázár húga és a szeretője barátnők voltak!

Durva! Kovács Lázár húga és a szeretője barátnők voltak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Kovács Lázár szeretője nem csak a sztárséffel ápolt közeli kapcsolatot: Andrea bevallotta, hogy Lázár húgával barátnők voltak, de az öccsével is találkozott. 

 

Már hónapok óta Kovács Lázár magánéleti botrányairól hangos a hazai bulvármédia. A hírek kiinduló pontja nem más, mint egy fiatal, szőke, kecskeméti lány, aki állítása szerint két évig volt a sztárséf szeretője, aztán pedig gyermeket is szült a férfinek. Azt eddig is sejtettük, hogy Kovács Lázár szoros kapcsolatot ápolt a szeretőjével, azonban Andrea a Tabu Tv riporterének eddig sosem hallott titkokat is elárult a viszonyuk mélységéről.

"Lázár két testvérével is megismerkedtem. Az öccsével csak egyszer találkoztam, de a húgával többször is találkoztunk, eljött hozzánk, és jó viszonyt alakítottunk ki. A húgának annyira nem is mutatott be, csak felhívta, hogy el kellene hozzánk jönnie, de a lány tudta, hogy én kije vagyok a Lázárnak, világos volt számára, hogy a gyerek a mi közös gyerekünk: tudott mindenről!" - meséli a tabutv.hu riporterének Andrea, aki biztos benne, hogy Kovács Lázár felesége nem a séf testvérétől értesült az "illegális" kapcsolatról. Andrea azt is elárulta, hogy a közeli viszony ellenére tavaly megszakadt a kapcsolata Lázár húgával.

A fiatal szeretőt a rengeteg médiaszereplés miatt már sokan megismerik az utcán, azonban nem mindenki kedves vele. "Meg szoktak ismerni. Például tegnap is odajött egy néni, hogy a Lázárkának szeretne egy csokit adni. Persze olyan is van, aki csúnyábbat kiabál utánam, de nem foglakozok vele, hanem megyek tovább..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Andrea, akinek nem volt célja, hogy a történtek miatt híressé váljon.
 
 
[ 4299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x