Bódi Guszti ököllel neveli Margót?
Címlap / Showbiznisz / Bódi Guszti ököllel neveli Margót?

Bódi Guszti ököllel neveli Margót?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Bódi Guszti a kemény asszonynevelési szokásairól vallott a Tabu Tv riporterének, ám Margó szerint még egyszer sem nyúlt hozzá az ura. 

 

Bódi Margó és Bódi Guszti már 35 éve élnek együtt boldog házasságban, a szerelmük titka pedig nem csak Margó finom ételeiben, hanem a rengeteg szeretetben is rejlik.

"Mi már 35 éve vagyunk együtt, és ez biztosan nem azért van, mert nagyon le szeretném Őt ütni, hanem azért, mert szeretem és meghalnék érte, ez pedig nem titok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bódi Guszti, aki az irigyeiknek azt tanácsolja, hogy a 36. évfordulójuk után reklamáljanak legközelebb.

"A mi életünk a szeretet, az egészség és a boldogság hirdetéséről szól! Azért persze van nálunk egy olyan is, hogy ha az asszony nem fogad szót, akkor ököllel szoktuk egyengetni az útját, ha pedig végképp nagyon szórakozni akar, akkor elküldöm a konyhába takarítani, mosni, főzni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Guszti, aki Margó második szakácskönyvének bemutató estjén mesélt a családi életükről.

"A hosszú házasság titka: élni és élni hagyni!" - jegyzi meg az interjú közben Margó, aki csendesen azért azt is hozzáteszi, hogy néha a konyhában tüsténkedve is örömet lehet okozni a másiknak. "Gusztit nem kell komolyan venni! Nem igaz, hogy leüt, meg ilyenek... egy átlagemberhez képest óriási szíve van" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bódi Margó, aki állítja, hogy a férje eddig még sohasem csinált olyat, ami neki fájt volna.
 
 
[ 3303 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x