Voksán Virág után jamaicai fiú vágyakozik
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág után jamaicai fiú vágyakozik

Voksán Virág után jamaicai fiú vágyakozik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A nyuszilány nemrég forgatta le a második saját szerzeményű zenéjéhez készült videoklipjét, amelyben többek közt egy luxus jachton is tetszeleg az elérhetetlen nő szerepében. 


Rendezvénynaptár
Voksán Virág az elmúlt időszakban rettentően félrevonult a nyilvánosság elől, de megvolt rá az oka. "Dolgoztam egy új saját projekten, ami nem más, mint az új számom, amit úgy hívnak, hogy Jamaican love. Ez nem valaminek a remixe, hanem egy teljesen önálló szerzeményem, amin Spy the Ghostal együtt dolgoztunk!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Playmate, aki az új zene készítése mellett folyamatosan külföldi szórakozóhelyeken mutatja meg a tudását.

"A klipforgatáshoz szerencsére még kifogtuk az utolsó jó időt, ami elengedhetetlen volt, hiszen a videót a jamaicai ízlésvilág fogja végigövezni. Lesz benne egy jamaicai fiú is, aki mellékszereplőként vágyakozik utánam végig a klipben, de végül nem kap meg. Én az elérhetetlen hölgyet alakítom, hiszen a magánéletben is elérhetetlen típus vagyok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a nyuszilány, aki a klipbe nem csak jamaicai pasikat, hanem rengeteg luxus elemet is csempészett.

Virág klipjében feltűnik még majd többek közt egy citromsárga Lamborghini és egy gyönyörűszép luxus jacht is, amin végig dübörög majd a szexi lány vokális house zenéje.


 
 
[ 3795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x