Timo és Budai Zsuzsa 12 órán keresztül izgult
Címlap / Showbiznisz / Timo és Budai Zsuzsa 12 órán keresztül izgult

Timo és Budai Zsuzsa 12 órán keresztül izgult

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Ifj. Ficza Ferenc és Mayor Benedek 14 éves autóversenyzők bravúrosan teljesítettek a 12 órás túraautó versenyen. 

 

Rendezvénynaptár
Ifj. Ficza Ferenc és Mayor Benedek miatt aggódott Timo és Budai Zsuzsa, hiszen a két 14 éves autóversenyző pilóta első ízben próbálta ki magát a hosszútávú versenyzésben. Az esemény ideje alatt Timo gondoskodott a jó hangulatról, illetve Budai Zsuzsa tartotta a fiúkban a lelket.

Mindkét fiatalkorú versenyző a hazai kupasorozatban versenyez, miközben új kihívásokat tűznek ki maguk elé, hiszen Ifj. Ficza Ferenc - becenevén kis Ficza -, idén elnyerte a bajnoki címet is.


Timo és Zsuzsa az idei év során szintén autóversenyzőkké váltak, hiszen Ők is rajthoz állhattak a VIP autókkal. A 12H Hungary hétvégi versenyén Timo és Zsuzsa számára egyértelmű volt, hogy fiatal versenyzőknek igen nagy kihívással kellett megküzdeniuk, mivel egy számukra új autóval indultak, illetve nem 25-30 percet kellett versenyezniük, mint általában, hanem 2 órán keresztül rótták a Hungaroring köreit. A csapat két tapasztaltabb versenyzője Gáspár István és Herter Gusztáv volt.

Míg Timo a hangulatról és a zenéről gondoskodott, addig Budai Zsuzsa az Eccentric kezdeményezés élén állva támogatta a csapatot és a fiatal versenyzőket.


"A Bamako Rallyn és a Gyorsasági Országos Bajnokságban eltöltött idő alatt volt alkalmam versenyhelyzeteket tapasztalni, ezért úgy gondolom, hogy a két ifjú titán nagy feladatra vállalkozott. A versenypályán fél óra is megeröltető, de most két óránként váltják egymást a pilóták, ami extrém igénybevételnek teszi ki a versenyzőket. Minden esetre folyamatosan tartottuk a fiúkban a lelket, mert a verseny kihívásai mellett még egy váltóhiba is beárnyékolta a napot" - nyilatkozta Budai Zsuzsa.

"Részemről megtettem mindent, hogy a verseny jó hangulatban teljen. Zsuzsival felfáltva vagy közösen lelkesítettük és tartottuk a lelket a versenyzőkben és a csapatban, ugyanis itt nem a szokásos versenykörülmények uralkodtak. Örülök, hogy a drámai hangulaton hamar felül tudtunk kerekedni, így sikerült célba érni, illetve megszerezni a 3. helyezést" - mondta Timo.

ű
Fotók: Kisgyörgy Mónika és Ember Ferenc                    

12H Hungary nagytestvérét januáronként rendezik meg Dubaiban, amely egy 24 órás, hosszútávú verseny. A magyarországi, 12 órás futamon bravúros teljesítményt nyújtott az egész csapat, hiszen a verseny negyedénél már a kategória első helyén álltak, ám egy váltóhiba miatt csaknem egy órára ki kellett állniuk.

Az először drámai hangulat hamar átváltazott lelkesedésbe, mivel sikerült kicserélni a váltót és esélyük volt teljesíteni a versenytávot. Végül dobogós helyet sikerült megszerezniük, ugyanis a kategória 3. helyen ért célba az autó.
 

 
 
[ 3801 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x