Danny Blue nem lát bele az emberek fejébe
Címlap / Showbiznisz / Danny Blue nem lát bele az emberek fejébe

Danny Blue nem lát bele az emberek fejébe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Köztudott, hogy a mentalista egyik kedvenc szenvedélye a póker, azonban a vele egy asztalhoz ülőknek nem kell tartaniuk a fiú különleges képességeitől. 

 

Danny Blue az Újlaki Mulató megnyitóján mesélt arról, hogy milyen előnyökkel indul a gyanútlan pókerező társaihoz képest egy-egy játék ideje alatt. "Egyáltalán nem látom, hogy ilyenkor mi zajlik az emberek fejében. Egyedül azt tudom megtenni, hogy a testbeszéd megfigyelése alapján meg tudom mondani, hogy valaki igazat mond, vagy hazudik. Erről elég sokat tanultam az elmúlt időszakban, és ezek alapján például tudom, hogy fontos megfigyelni azt, hogy ki mosolyog őszintén, vagy mű módon!" - meséli a tabutv.hu riporterének a mentalista.

"Azt mondják, hogy póker alatt azért is hord valaki napszemüveget, hogy ne lássák azt, hogy mennyire figyeli a többieket!" - meséli a tabutv.hu riporterének Danny Blue, aki rengeteg olyan trükk birtokában van, amely hozzásegítette a győzelmeihez.

"Több tornát megnyertem már, és rengeteg dobogós helyezésem volt, amelyekkel természetesen alkalmanként többszázezer forintot is haza tudtam vinni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a fiatal mentalista.
 
 
[ 1380 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x